VAŽNO: POSTAVILA JE REKORD! -21 KG U 8 TJEDANA – SAMO NAMA OTKRIVA TAJNU REKORDNE BRZINE

Velika popularnost tretmana mršavljenja Bioxyn upravo je dosegla vrhunac. 32-godišnjakinja iz Osijeka izgubila je čak 25 kg u roku od 2 mjeseca – bez prehrane ili vježbe – zahvaljujući kojoj je upisana u Guinnessovu knjigu rekorda. U medijima diljem svijeta raspravljalo se o zdravom ritmu smanjenja masnoće, a nutricionisti kažu da takav drastičan gubitak težine – suprotno svemu – može biti posve prirodan proces. Kako je to moguće?

O brzom gubitku težine zahvaljujući Bioxyn formuli govori se u Europi već nekoliko mjeseci. Do sada, nitko nije, međutim uspio postići takav spektakularan rezultat kao Marina Novak iz Splita, koja je u 2 mjeseca je izgubila čak 25 kilograma, te je osigurala ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda. Novo, vitko tijelo dodalo je mladoj mami majčinsku energiju, a nedostatak JO-JO učinka učinio je da uživa bez nabora već 4 mjeseca.

Upoznajte priču 32-godišnje Marine:

Što je uzrokovalo gubitak do 25 kg u 8 tjedana? Kakav je fenomen ove izvanredne metode?

Priča o Marini:

“Voljela sam jesti otkad znam za sebe. Voljela sam slatkiše, ne bih mogla odbiti drugi kolač ili se prebaciti na pitku vodu i jesti dijetetske salate. Dijeta, računanje kalorija, vježbanje… To nije za mene.

15. svibnja – dan koji je promijenio moj život

Kurir je pokucao na vrata nekoliko minuta poslije 16 sati. Mali, bijeli paket s tabletama koje su trebale uraditi čuda. Uz kapsule, pismo sestre koja živi u SAD-u. „Pokušaj ovo. Kod nas u SAD-u je broj 1 za brzo mršavljenje „Tretman Bioxyn je zapravo mnogo više od tableta za mršavljenje. Kao što se ispostavilo, sadržaj originalnog šafrana u kombinaciji s visoko koncentriranim đumbirom i opuncijom, jedinstvena je bomba za mršavljenje, stvorena za program „Zdravi patent za ravni trbuh.” Zato je moguće izgubiti težinu dramatično – do 13 kg mjesečno – bez brige o JO-JO učinku. Uzimajući Bioxyn, spalit ćete masno tkivo brzo i što je najvažnije – učinak je trajan.

Gubitak težine s Bioxynom je vitka silueta zauvijek?

Pitala sam se mnogo puta zašto nisam mogla izgubiti težinu? Zašto su sve dijete toliko nevoljko odlazile, a 2-3 kilograma izgubljena s velikim poteškoćama znala su se vratiti s udvostručenom snagom? Danas znam što je to uzrokovalo. Tražila sam detaljne informacije o projektu  „Zdravi patent za ravni trbuh”, pročitala sam stotine recenzija na američkim forumima i web stranicama. Glavna značajka Bioxyn pokazale su se sastojcima koji ubrzavaju tempo metabolizma i spaljivanje masnoća do 180%. U to vrijeme nisam uspio naći još jedan Bioxyn paket u Hrvatskoj, ali uz pomoć moje sestre uspjela sam ga naći u Sjedinjenim Državama. Sljedeći paket bio je dovoljan za moj drugi mjesec liječenja. Uzimala sam kapsulu dnevno uz doručku. I to je sve- nisam vježbala, nisam koristila nikakve dijete. I osjećala sam se lakše od prvog dana.

Moj želudac je spljošten nakon 6 dana, polako sam promatrala učvršćivanje bedara i sve izrazitije struk. Nakon 2 mjeseca tretmana težila sam samo 54 kg. Izgubila sam točno 25 kg! Promijenila sam veličinu od L do S, počela sam se odijevati više ženstveno, ne bojim se uske haljine i kratke suknje :). Vidim da me dečki drukčije gledaju, i moj zaručnik … ponovno se mnom oduševio! Dugo vremena nisam se tako dobro osjećala – atraktivna, lijepa, lagana i seksi.

Glavne faze tretmana.

U tijelu svakog čovjeka mogu se razlikovati tri vrste masti – bez sumnje najproblematičniji tip smješten je u trbuhu, struku i bedrima. Svatko tko je pokušao izgubiti prekomjerne kilograme, zna da je mršavljenje tih dijelova tijela najteže. Sve zato što je spaljivanje problematičnog masnog tkiva moguće samo kad se metaboličke funkcije ubrzavaju do točke u kojoj tijelo počinje sagorijevati doslovno sve zalihe lipida koje je nakupilo.

1. Prvo, Bioxyn utječe na stvaranje novih masnih stanica koje pohranjuju nepotrebne kalorije.
2. Zatim potiče tijelo da odmah izgori prekomjerne masnoće – također u najproblematičnijim dijelovima tijela.
3. U posljednjoj fazi, aktivni sastojci Bioxyn formule štite tijelo od ponovne akumulacije masnog tkiva, učinkovito sprječavaju JO-JO učinak.

“To je aktivator koji sagorijeva nepotrebne kalorije i masno tkivo”

– tako o tretmanu mršavljenja, kaže dijetetičar Mark Smither sa Sveučilišta za medicinske znanosti u Philadelphiji. Prema statistikama, svaka treća žena koja uzima Bioxyn za liječenje izgubit će čak 5 kg u prvih 7 dana. Drugi sudionik akcije “Zdravi i ravni trbuh”, 28-godišnja Monika iz Gospića izgubila je 19 kg u 8 tjedana, tako da priča Marte iz Osijeka nije jedini dokaz za neobičnu učinkovitost Bioxin formule.

Gdje mogu dobiti Bioxyn tretman mršavljenja?

Nažalost, takve učinkovite pripravke kao Bioxyn je vrlo teško dobiti. U drogerijama i ljekarnama možete kupiti samo pripreme slabe kompozicije i malu količinu aktivnih sastojaka. Najbolji rezultati mogu se dobiti samo originalnim proizvodom Bioxyn. Internet je jedino mjesto (izvan stacionarnih trgovina u SAD-u), gdje možete brzo i relativno jeftino naručiti ovu pripremu.

U vezi s našim uredničkim člankom moguće je kupiti Bioxynovu formulu s financijskim sredstvima dodijeljenim našim čitateljima.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *