Nogomet

POSLJEDNJA IZJAVA SREBRNOG VATRENOG MORALA BI ODUŠEVITI JOSEA MOURINHA I SVE U MAN. UNITEDU ‘Uvijek sam to govorio, san mi je zaigrati u Premier ligi’

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić već je neko vrijeme na meti Manchester Uniteda koji ga je još prošlog ljeta pokušao dovesti na Old Trafford, ali pregovori su u konačnici propali.
Jose Mourinho vidio ga je kao idealno riješenje u napadau ‘crvenih vragova’, a nakon posljednjih izjava Vatrenog ne bi bilo čudno da se ponovno uključi u utrku za njegovim dovođenjem.

Ivan Perišić obratio se novinarima uoči utakmice u petom kolu Lige prvaka protiv Tottenhama gdje je rekao kako mu je oduvijek bio san zaigrati na Otoku.- Uvijek sam to govorio, san mi je zaigrati u Premeri ligi. U nogometu je sve moguće, vidjet ćemo u budućnosti, sada sam koncentriran na Inter.

Perišić je bio jedan od glavnih aduta Vatrenih i izbornika Zlatka Dalića na putu do srebra na nedavno zavšrenom Svjetskom prvenstvu, a ove je sezone u dresu Intera upisao dvije asistencije i dva pogotka.

Talijane i Perišića sada očekuje dvoboj protiv snažnog Tottenhama, ali Hrvat najavljuje kako neće ići na bod.

– Mi znamo igrati samo na pobjedu. Znamo da su jaki, ali ako ćemo igrati samo na bod onda ćemo izgubiti – kazao je Perišić.”Evo vitezova bijelog stola!!!!!

1. Ante Majić ( prvi saziv NO )
2. Mate Kukavica ( DPH Zagreb )
3. Danko Radaljac ( UO NH )
4. Ante Šalinović ( NO )
5. Slaven Marasović ( NO )
6. Benjamin Perasović novi Mesi(ja)

Šalinović-Majić-Marasović će ostati upamćeni kao grobari nekad velikog kluba.

Majić kao genijalac koji je povezao ovo veličanstveno društvo i dao svoj obol kroz dubokoumne tekstove i PR pizdarije .

Marasović kao stručnjak za upravljanje, nadzor i veze sa DORH- om, kojem je Kos pred nosom popalio sve šta se stiglo, a posebno upamćen ostat će njegov govor ( koji na žalost nismo uspjeli čuti jer su mu isključili mikrofon ) na skupštini HNS-a.

Šalinović kao dokazani nogometni genijalac , čovjek rodjen za otkrivanje talenata, stručnjak za PR i kadroviranje, koji se elegantno otarasio “dosadnog“ Pavasovića i “tromog“ Brbića , koji je izmislio Marijanu Bošnjak koja će pripremiti teren Kosu i Branku da najkraćim mogućim ”legalnim” putem “pometu” sve što stignu. Na odlasku će nam Šalinović objasniti da smo mi svi u k…u jer ovaj projekt mora ići naprijed sve dok ne uspije…pa makar trajalo 100 godina?!

Uz bok im dolaze dopredsjednik DPH Zagreb Mate Kukavica ( inače sudac općinskog suda u Zg ) i bivši tajnik DPH Zagreb a danas član UO NH Danko Radaljac ( novinar novog lista ili čega već ) koji su evo uspjeli konačno rješiti se Vulića kako bi njihov talentirani Gojun i njegov dečko Oreščanin uspostavili potpunu kontrolu nad strukom.
Kad već nisu uspjeli u prvom naletu nakon odlaska Kopića valjalo je iskoristiti meč loptu sada kada je beskičmenjacima Huljaju i Bjelanoviću jednostavno narediti šta im je činiti…

Je*** preslagivanja u saboru kad imamo Hajduk, Naš Hajduk i povezana društva koja su zarotirala fotelje tako jako da se valjda prvotimcima od toga zamantalo pa ne stignu više nikoga dobit…

Uglavnom, Rilov je otiša. Sad čekamo odlazak NO na čija mjesta će doći još gorih 7 “odabranih“ po naputku velikih vođa iz Zagreba, a njima će upravljati hrvatski Che Guevara, veliki govornik sa rive i hajdukov Mesi(ja) koji će nas vratiti na slavne staze, po šumama i gorama…
u prostorijama DPH Zagreb se slavilo dugo u noć nakon objave rezultata glasovanja prvog kruga jer je 10 odabranih ( čitaj guranih ) upalo …

Živija filozof Ben(che)min Perasović!!!!!!

Živilo radničko samoupravljanje!
Živija nerad!
Živila transparentna kradja!
Živila laž!
Živilo nasilje!

Vratite petokraku na grb je**** vas ona sve zajedno, nakon nje slijedi kokarda!!

Vaše poimanje funkcioniranja modernog Hajduka treba tekstualno ovjekovječiti kako bi svi budući naraštaji imali mogućnost saznati na vrijeme kako je najlakše uništiti ono što voliš, ne ponovili se nikada!!! Odjebite od Hajduka više!”, stoji u Štimčevoj poruci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*