Rukomet

Aquaman recenzije: Da li blockbuster potonuti ili plivati?

Aquaman, koji glumi Jason Momoa u naslovnoj ulozi, dobio je mješoviti kritike kritičara.

Nakon dva kratka nastupa u Batmanu v Supermanu: Zora pravde i pravde, kralj podmorskih nacija konačno ima svoju izvornu priču.

Dok su neki recenzenti rekli da je blockbuster bio malo dosadan, drugi su mislili da je to poprilično zabavno.

“Osvježavajuće vidjeti junaka koji se ne shvaća toliko ozbiljno”, rekao je James Luxford u The Radio Timesu.

“Iz akcijskog paketa, slo-mo teškog uvoda u podmornicu, jasno je da je zabava glavni prioritet umjesto izgradnje svemira.

“To je primamljivo odbaciti ovaj visokokulturni kaos kao samo još jedan loš film superjunaka, ali usred CGI-ovog oceana i neobičnog skripta postoji mnogo zabave.”

„Šesti nastavak DC proširenog svemira pliva u kinima na visokom plimom fantastične CGI i valovima super strip akcije”, rekao je The Mirror „s Chris Hunneysett u svojoj tri zvjezdice pregled.

“Preživjeli na hranjenje romantike, naši tragovi su se zahvalni utapili u tsunami vizualnih vizualnih slika koji vide kako vojska, stada i drmanje divovskih oklopnih morskih bića bore u impresivno epskom završnici.”

Autorska prava autora JASIN BOLAND / WARNER BROS
Nezavisni Geoffrey Macnab rekao je: “Aquaman je kinematografski ekvivalent bouillabaissea – ribljih gula superheroj filma u kojoj je svaki raspoloživi sastojak bačen.

“Bita je teško probavljiva, bitovi su krhki, ali ima puno okusa.

“To je uzbudljivo vozilo, napravljeno s dovoljno osvjedočenjem da pobjegne s trenucima ekstremne gluposti keksi.”

Robbie Collin dala je filmu dvije zvijezde u svojoj recenziji za The Telegraph i rekla: “Film koji smatrate da bi radio najbolje, budući da je prelijepa, pjenom ispucana šaška osjećao prekomjerno preopterećenu, a potisnula je u svim smjerovima.

“Složeno je s tako malom dosljednošću da čak i pojedinačni snimci izgledaju kao njihovi različiti dijelovi, isprepleteni su poput bita od neusklađenih pletera.

“[Jason] Momoa i [Amber] Heard rijetko se povezuju kao glumci preko praznine na zelenoj površini, a pripovijedanje nosi ožiljke kopiranja i lijepljenja ključeva.”

Autorska prava autora JASIN BOLAND / WARNER BROS
Naslov slike
Amber je čuo Aquamanovu ljubavnu ulogu princeze Mere
Carstva „s Helen O’hara rekao:„Zemljište je iskreno nered. Pretjerano komplicirano, ali predvidljiva Ono što čini film passably zabavno je da redatelj James Wan baca nevjerojatne količine djelovanja na zid, i još mnogo toga štapići (iako ne uvijek zajedno).

“Zabavno je gledati tako nečuveno nadmoćno, eksplodirajući na tako neobične načine.

“Upravo kad mislite da imate ručku, bit će nešto čudno.

“Momoa uzima svaki centimetar prostora kojeg mu film daje i trči milju na čistom šarmu, a Wan je dovoljno nadareni voditeljica akcije, a ne samo da vas drži promatranja nego da vas redovito zasljepljuje.”

The Guardianov Peter Bradshaw nazvao ga je “potpuni bellyflop” u svojoj dvjema zvijezdama

“Mučni film koji je mukotrpan, sporo kreće i kaplje, šljunak, obilježen svečanom ceremonijom i crnim podvodnim dizajnom proizvodnje koji izgleda poput divovske verzije gotovih predmeta koje ste stavili u ribnjake”, napisao je.

Autorska prava autora JASIN BOLAND / WARNER BROS
“Momoinom dobrodušnom karakteru Aquamana samo tako daleko, to je film koji se nikad ne pojavljuje u zraku.”

“Aquaman je nepravilan, ali potpuno zabavni avanturistički film i zasigurno jedna od najsnažnijih obustava do sada u nedosljednom franšizovanju Worlds of DC”, izjavio je Hugh Armitage za Digital Spy .

“Jedna od prednosti ovog filma je da njezin glumac razumije kakav je film u kojem se nalaze, a ne previše ozbiljno shvaćaju.

“Aquaman također daje Worlds of DC jedan od najboljih finala, veliku CGI bitku koja je neuobičajeno koherentna kako u pogledu akcije tako i njegove povezanosti s filmskom pričom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*